× Ansasayfa Biz Kimiz Ürünler İçerikler Kalite İletişim

600 ve üzeri siparişlerinizde ücretisiz kargo Alışverişe Başla!

Gripimg Cilt Bakımı İçin Doğal Yağlar Neden Kullanılmalıdır?
Doğal Yağlar 29 Mart 2021 Cilt Bakımı İçin Doğal Yağlar Neden Kullanılmalıdır?

Cildinizi dış etkilere karşı korumak için günümüzde çeşitli bakım ürünleri üretilmektedir. Her ne kadar bakım ürünü olsalar dahi içerikleri gereği zararlı kimyasallar da bulundurmaktadırlar. Bu nedenle birçok insan fabrikasyon ürünler yerine doğal yöntemlerle yapılmış ürünleri tercih etmektedir.

Devamını Oku
Gripimg Doğal Şampuan Hangi Saç Tiplerine Uygundur?
Doğal Şampuanlar 25 Mart 2021 Doğal Şampuan Hangi Saç Tiplerine Uygundur?

Doğal şampuanlar biyolojik olarak parçalanabilen sabunlarda, vücut yıkamada veya şampuanlarda ve saç kremlerinde bulunabilir. Doğal şampuan kullanmanın faydaları kişisel sağlığınızın çok ötesine uzanır.

Devamını Oku
Gripimg Doğal Yağların Kullanımı
Doğal Yağlar 25 Mart 2021 Doğal Yağların Kullanımı

Hindistan cevizi yağı, shea yağı ve zeytinyağı gibi doğal yağlar cilt bakımı ve saç bakımı için yüzyıllardır kullanılmaktadır. Nesilden sonraki nesil, onları çeşitli nemlendirici, koruyucu ve anti bakteriyel nitelikler için lanse etmiştir.

Devamını Oku
Gripimg Doğal Saç Kremi ile Saç Bakımının Önemi
Doğal Saç Kremleri 25 Mart 2021 Doğal Saç Kremi ile Saç Bakımının Önemi

Günümüzde birçok insan saç kremlerini saçı ağırlaştırdığı ya da yağlandırdığı gerekçesiyle kullanmayı tercih etmiyorlar. Ancak saç kremi kullanımın saçlara tahmin edilenden daha fazla yarar sağladığı bir gerçektir. Fakat bu konuda insanların kafa karışıklığı yaşadığı birçok nokta var.

Devamını Oku
Gripimg Doğal Şampuan ve Faydaları
Doğal Şampuanlar 25 Mart 2021 Doğal Şampuan ve Faydaları

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Devamını Oku
Gripimg Doğal Duş Jeli Nedir?
Doğal Duş Jelleri 23 Mart 2021 Doğal Duş Jeli Nedir?

Çeşitli ev ürünlerinde bulunan pestisitlerin ve diğer kimyasalların tehlikeleri kanser, alerji, solunum yolu hastalıkları, yorgunluk, egzama, depresyon gibi cilt rahatsızlıkları ve çok daha fazlası ile bağlantılıdır.

Devamını Oku
Gripimg Doğal Duş Jelinin Etkisi
Doğal Duş Jelleri 20 Mart 2021 Doğal Duş Jelinin Etkisi

Temizleme ve nemlendirmenin çift etkisi, cildinizi iyileştirmek için organik bir duş jeliyle yıkamadan gelir. Tamamen doğal içeriklerden dolayı hemen bir fark görürsünüz. Genel cilt sağlığı ve güzelliği ile harika görünmek ve hissetmek için kesinlikle tercih edilmelidir.

Devamını Oku
Gripimg Doğal Sabunlar ve Faydaları
Doğal Sabunlar 11 Mart 2021 Doğal Sabunlar ve Faydaları

Alışveriş yaparken ve sabun koridorunda gezerken, normal sabununuzu alışveriş sepetinize koymadan önce ambalajı kontrol etmeyi daha önce hiç düşündünüz mü? Bunu yaparsanız, isimlerini bile telaffuz edemeyeceğiniz bir düzine kimyasalla dolu olduğunu fark edeceksiniz.

Devamını Oku
WhatsappWhatsapp
Destek Hattı